Välkommen till butiken för din fyrbenta vän 🤍
Välkommen till butiken för din fyrbenta vän 🤍

Rottweiler

För dig som har en Rottweiler

Rottweilers har en stolt historia som sträcker sig tillbaka till det romerska riket, där de först användes som herde- och dragdjur. Denna ras är känd för sin kraft, skyddande instinkter och lojalitet.

Dessa stora och kraftiga hundar kräver mycket motion för att hålla sig friska och lyckliga. De älskar att springa, vandra och utföra arbetsuppgifter, vilket gör dem till ett utmärkt val för aktiva ägare.

När det gäller deras diet, behöver Rottweilers högkvalitativt foder rikt på protein för att stödja deras muskelutveckling och övergripande hälsa. Vi har ett sortiment av hundmat och kosttillskott som är utformade för att uppfylla dessa krav.

Rottweilers är också kända för sin släta, svarta päls med rostiga markeringar. Trots att deras päls är kort, kan de fälla ganska mycket, särskilt under fällningssäsongen. Regelbunden borstning med våra kan hjälpa till att hålla pälsen frisk och glänsande och minska mängden hår i hemmet.

En rolig fakta om Rottweilers är att de ofta "surrar" eller gör "pratande" ljud när de är lyckliga eller avslappnade. Detta är ett sätt för dem att uttrycka sin kärlek och tillgivenhet!

När det gäller träning, är Rottweilers mycket smarta och villiga att lära sig. De svarar bäst på en fast men kärleksfull hand, och tidig och konsekvent träning är avgörande. Vi har ett sortiment av träningshjälpmedel för att stödja er i denna process.

Att äga en Rottweiler är en djupt givande upplevelse. Deras lojalitet, intelligens och styrka gör dem till enastående kompanjoner. Vi är här för att stödja er på er resa med er Rottweiler, och erbjuda de bästa produkterna för att möta deras behov.

Schäfer