Välkommen till butiken för din fyrbenta vän 🤍
Välkommen till butiken för din fyrbenta vän 🤍

Har du funderingar?

Vi är glada att du vill komma i kontakt med oss! 

Här är några detaljer som kan vara till hjälp när du kontaktar oss:

  • Svarstider: Vi arbetar för att svara på dina frågor och förfrågningar så snabbt som möjligt. Normalt sett kan du förvänta dig att få ett svar inom 24 timmar på vardagar. Under högtider eller vid hög efterfrågan kan svarstiderna vara något längre, men vi gör alltid vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.
  • Kontaktalternativ: Du kan nå oss på några olika sätt. Om du har en allmän fråga eller vill ha mer information kan du skicka oss ett mejl på ( Info@bestpet.se ) eller använda vårt kontaktformulär längre ner på sidan. Om du föredrar att prata med oss personligen kan du ringa vår kundtjänst på ( 072 969 56 33 )under våra öppettider.
  • Öppettider: Vår kundtjänst är tillgänglig för att hjälpa dig från 09.00 till 16.00, måndag - fredag. Under dessa tider finns vi här för att svara på dina frågor, lösa problem och ge den support du behöver.

Vi uppskattar din feedback och ser fram emot att höra från dig! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, kommentarer eller funderingar. Vi strävar alltid efter att ge en utmärkt kundupplevelse och kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig.

Kontakta oss