Välkommen till butiken för din fyrbenta vän 🤍
Välkommen till butiken för din fyrbenta vän 🤍

Betalning

Vilka betalningsmetoder accepterar ni?
Vi accepterar följande metoder: Klarna Betala Senare, Klarna Betala direkt, Klarna Delbetalning och Kortbetalning.

Hur fungerar betalning med Klarna?
Klarna är en betalningstjänst som erbjuder olika betalningsalternativ, som direktbetalning, faktura eller delbetalning. När du väljer Klarna vid utcheckningen, kommer du att omdirigeras till Klarnas webbplats där du kan välja ditt föredragna betalningssätt.

Är det säkert att använda mina kortuppgifter på er webbplats?
Ja, vi tar säkerheten på allvar. Alla korttransaktioner är krypterade och uppfyller standarder för att säkerställa att din betalningsinformation är säker.

Vad händer om min betalning inte går igenom? 
Om din betalning inte går igenom, rekommenderar vi att du dubbelkollar dina betalningsuppgifter och försöker igen. Om problemet kvarstår, vänligen kontakta din bank eller betalningstjänstsleverantör.

Kan jag ändra min betalningsmetod efter att jag har lagt min order?
Tyvärr, när en order har lagts kan vi inte ändra betalningsmetoden. 

Vilka valutor accepterar ni för betalning?
Vi accepterar betalningar i svenska kronor (SEK). Om du betalar med ett kort utställt i ett annat land, kommer din bank att konvertera beloppet till din lokala valuta baserat på den aktuella växelkursen.

Jag har en rabattkod, hur använder jag den?
När du kommer till kassan, hittar du ett fält märkt "Rabattkod". Skriv in din kod i det fältet och klicka sedan på "Tillämpa". Din rabatt bör då synas i din ordersammanfattning. Observera att endast en rabattkod kan användas per order.

Jag har blivit dubbeldebiterad, vad ska jag göra?
Om du ser dubbla avgifter för din beställning på ditt kontoutdrag, vänligen kontakta oss direkt med information om din beställning och avgifterna. Vi kommer att undersöka saken och vidta lämpliga åtgärder för att korrigera eventuella fel. Ofta kan det dock vara så att en av avgifterna är en auktorisering, vilket är ett tillfälligt håll som kommer att släppas inom några dagar. Om du är osäker, bör du också kontakta din bank.