Välkommen till butiken för din fyrbenta vän 🤍
Välkommen till butiken för din fyrbenta vän 🤍

Returer & Återbetalningar

Hur gör jag en retur?
För att returnera en vara så går du in på: https://return.shipmondo.com/bestpet och fyller i ditt ordernummer och epostadress du använde vid din order, går vidare och betalar direkt, du får sedan din retursedel direkt som du skriver ut, packar ihop ditt paket, sätter på retursedeln och lämnar in på ombudet du hämtade ditt paket på.

Har du betalat med Klarna Faktura så kan det vara bra att pausa din faktura direkt i Klarnas app med retur som anledning.  

Vad är er returpolicy?
Vi erbjuder en 14-dagars lagstadgad returpolicy på alla produkter. Varorna måste vara i oanvänt och i originalskick. Kom ihåg att vissa produkter, som öppnad mat, inte kan returneras.

Måste jag betala för returfrakten?
Ja, returkostanden ligger på 69kr

Hur länge tar det innan jag får min återbetalning?
När vi har mottagit och kontrollerat din retur, kommer vi att skicka dig ett e-postmeddelande för att meddela att vi har mottagit den returnerade varan. Om varan uppfyller våra returkrav, kommer din återbetalning att bearbetas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom 2-5 arbetsdagar. 

Hur returnerar jag en skadad eller felaktig vara?
Om du har mottagit en skadad eller felaktig vara, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt. Vi kommer att erbjuda dig en ersättningsvara eller full återbetalning. I dessa fall står vi för returfrakten.

Vad ska jag göra om jag inte har fått min återbetalning än?
Om du inte har fått din återbetalning än, först kontrollera ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning officiellt registreras. Om du fortfarande har problem, vänligen kontakta oss på info@bestpet.se eller direkt via klarna. 

Hur returnerar jag en stor vara, som en hundkoja?
Stora varor returneras vanligtvis på samma sätt som mindre varor, men kan kräva specialfrakt. Vänligen kontakta vår kundtjänst för specifika instruktioner.

Kan jag avbryta min beställning innan den skickas?
Om du behöver avbryta en beställning, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. Vi kommer att göra vårt bästa för att stoppa beställningen innan den skickas, men vi kan inte garantera att vi kan göra detta i tid om ditt paket redan har packats och skickats iväg.

Om du har fler frågor gällande Returer & Återbetalningar så kan du kontakta oss via vår kundtjänst!