Välkommen till butiken för din fyrbenta vän 🤍
Välkommen till butiken för din fyrbenta vän 🤍

Jack Russel Terrier

För dig som har en Jack Russel Terrier

Jack Russell Terriers, namngivna efter prästen John Russell, är kända för sin energi, intelligens och orädda natur. Dessa små terrier har ursprungligen utvecklats för att jaga räv i England under 1800-talet, vilket förklarar deras akuta jaktinstinkter och grävande förmågor.

Denna ras är extremt aktiv och behöver mycket motion för att hålla sig lycklig och hälsosam. De älskar att springa, hoppa, jaga och leka, vilket gör dem till ett utmärkt val för aktiva familjer.

Trots att deras päls är kort, kan de fälla mer än man kanske förväntar sig. Regelbunden borstning med våra borstar kan hjälpa till att minska fällning och hålla pälsen frisk.

När det gäller deras diet, behöver Jack Russells högkvalitativt foder för att matcha deras höga energinivåer. Vi har utvalda märken av hundmat och kosttillskott som innehåller de nödvändiga näringsämnena för att stödja deras hälsa och vitalitet.

En rolig fakta om Jack Russell Terriers är att trots deras lilla storlek, har de en mycket hög hoppförmåga. De kan faktiskt hoppa upp till fem gånger sin egen höjd!

Jack Russells är kända för sin intelligens och envishet. Detta gör dem till snabba lärande, men det betyder också att de kan vara lite av en utmaning att träna. Konsekvent och tidig träning är nödvändigt, och vi har ett sortiment av träningshjälpmedel som kan stödja er i denna process.

Att äga en Jack Russell Terrier är en otroligt givande upplevelse. Deras otroliga energi, intelligens och lojalitet gör dem till utmärkta kompanjoner. Vi är här för att stödja er på er resa med er Jack Russell, och tillhandahålla de bästa produkterna för att möta deras behov.

Schäfer
Chihuahua