Välkommen till butiken för din fyrbenta vän 🤍
Välkommen till butiken för din fyrbenta vän 🤍

Chihuahua

För dig som har en Chihuahua

Chihuahua, namnet på världens minsta hundras, kommer från Mexikanska delstaten Chihuahua där rasen först upptäcktes på 1800-talet. Dessa små hundar kan vara små i storlek, men de har en enorm personlighet och charm som kompenserar för vad de saknar i fysisk storlek.

Trots deras lilla storlek är Chihuahuas kända för deras modiga och ibland bossiga beteende. Dessa hundar är kända för att vara mycket lojala mot sina ägare och kan vara försiktiga när det kommer till främlingar.

Chihuahuas kommer i två olika pälsvarianter - korthårig och långhårig. Båda varianterna är lätta att sköta, men de långhåriga kräver lite mer borstning för att hålla pälsen fri från trassel. Vårt utbud av schampon och borstar är perfekta för att upprätthålla er Chihuahuas päls och skinande glans.

Chihuahuas kan vara benägna till viktökning trots deras lilla storlek, så det är viktigt att ge dem en välbalanserad diet. Höga kvalitetsproteiner och låga fettinnehåll är ideala för denna ras. Vi har utvalt foder och kosttillskott för att möta deras näringsbehov och stödja deras allmänna hälsa.

En rolig fakta om Chihuahuas är att de ofta skakar eller darrar. Detta kan vara på grund av kyla, upphetsning, eller bara för att de är små! Eftersom de har en tendens att bli kalla, kan de dra nytta av kläder under kallare månader. Vårt sortiment av hundkläder är speciellt anpassat för deras lilla storlek och kan hjälpa till att hålla er Chihuahua varm och mysig.

Chihuahuas har också en tendens att vara högljudda och kan ibland utveckla en vana att skälla. Träning från ung ålder kan hjälpa till att hantera detta beteende.

Att äga en Chihuahua är ett stort nöje. Deras livliga personlighet och lojala natur gör dem till utmärkta sällskap. Vi är här för att hjälpa er ta hand om er lilla vän och ge de bästa produkterna för att möta deras behov.

Jack Russel Terrier
Labrador