Välkommen till butiken för din fyrbenta vän 🤍
Välkommen till butiken för din fyrbenta vän 🤍

Labrador

För dig som äger en Labrador

Den sprudlande, lojala Labrador Retriever, även känd som "Lab", har en förmåga att charma alla de möter. ursprungligen från Newfoundland, Kanada på 1800-talet.

Labbens päls kommer i tre huvudsakliga färger: svart, choklad och gul. Deras korta, täta päls är relativt lättskött men behöver fortfarande regelbundna borstningar för att minska fällning och bibehålla skinande glans. Vårt utbud av schampon och borstar är specialdesignade för att hålla deras päls hälsosam och fin.

Labrador Retrievers älskar mat. De kan ibland tyckas ha en "bottenlös" mage, vilket innebär att de alltid verkar vara hungriga. Det är viktigt att reglera deras kost och se till att de får en välbalanserad näring för att upprätthålla en hälsosam vikt. En diet rik på högkvalitativt protein, bra fetter och fiber är bäst för Labradors, och vårt noggrant utvalda sortiment av foder är utformat för att möta deras näringsbehov.

En rolig fakta är att Labradors har ungefär 100 miljoner luktsensorer - mer än dubbelt så många som människor! Detta gör dem till utmärkta sök- och räddningshundar, polis- och militärhundar, och ledarhundar.

Labradors är även kända för att vara stora tuggare. Att ha säkra och tåliga tuggleksaker tillgängliga kan hjälpa till att tillfredsställa detta behov och även bidra till att hålla deras tänder rena.

Labradors är en mycket energisk och social ras. De älskar att leka och behöver regelbunden motion för att bibehålla en hälsosam vikt och mental stimulans. Vårt utbud av aktivitetsleksaker och träningsredskap är utformat för att uppfylla deras aktivitetsbehov.

Att äga en Labrador Retriever är ett nöje. Med rätt omsorg och uppmärksamhet, kommer er Lab att ge er obegränsad kärlek och glädje. Vi är här för att stödja er på denna resa och ge er alla de resurser ni behöver för att ta hand om er älskade Lab på bästa sätt.

Chihuahua
Golden Retriever